Din anul 2020 societatea noastră de avocați a început să acumuleze experiență în materia dreptului sportului, oferind servicii juridice de reprezentare și asistare juridică unei federații sportive în cadrul unul litigiu de arbitraj sportiv în fața Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, Elveția (T.A.S.). De asemenea, tot începând cu anul 2020, coordonatorul Departamentului de Drept Sportiv, avocat George Iulian Murar, a reprezentat și asistat juridic mai multe federații și cluburi sportive în vederea elaborării documentelor statutare, regulamente, contracte de activitate sportivă, contracte de sponsorizare, protocoale de colaborare sportivă, etc. Astfel, în acest moment societatea noastră de avocați are expertiza necesară de a oferi servicii juridice în domeniul Dreptului Sportului, cum ar fi:

  • Reprezentarea și asistarea juridică federațiilor naționale, cluburilor sportive sau a sportivilor în fața Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, Elveția (T.A.S.), ori în fata tribunalelor arbitrale constituite în cadrul federațiilor internaționale.
  • Reprezentarea și asistarea juridică a cluburilor sporitive sau a sportivilor în fața Comisiei de Disciplină sau Comisiei de Apel din cadrul federațiilor naționale.
  • Reprezentare și asistare juridică în cadrul procedurii de înființare a unei federații sau a unui club sportiv, ori în vederea modificării statului sau a actelor constitutive;
  • Reprezentare și asistare juridică în vederea negocierii sau revizuirii contractelor din materia Dreptului Sportiv, contractele de activitate sportivă, contracte de muncă etc.
  • Reprezentare și asistare juridică a sportivilor în cadrul procedurilor de transfer de la un club la altul, dubla legitimare etc.