Publicații

0

Avocat bun Bucuresti

Sfaturi utile în alegerea celui mai potrivit avocat pentru speța dumneavoastră (I)

Avocat bun Bucuresti – Cum găsim și după ce criterii alegem un avocat bun? Avem nevoie, pentru speța noastră, de un avocat cu adevărat bun?

Când anume și în ce fel pot și este indicat să comunic cu avocatul meu? Care este cel mai bun lucru pe care trebuie să îl fac atunci când avocatul cu care colaborez sau intenționez să colaborez nu îmi inspiră încredere și care este onorariul corect pe care un avocat îl va percepe?

Read More
0

Firme de avocatura in Bucuresti

Sfaturi utile în alegerea celui mai potrivit avocat pentru speța dumneavoastră (II)

Firme de avocatura in Bucuresti – Atunci când avem nevoie să găsim un avocat potrivit sau o casă de avocatură cu experiență, care să ne rezolve cu succes problema de natură juridică pe care o întâmpinăm, este recomandat să ținem cont de mai multe aspecte, reliefate prin sfaturile de mai jos.

Read More
0

Societate de avocatura Bucuresti

Societate de avocatura Bucuresti – Cele mai întâlnite situații în care prezența unui avocat este absolut necesară

În viața de zi cu zi pot apărea mai multe situații în care necesitatea de a colabora cu un avocat sau o casă de avocatură în vederea rezolvării acestora va fi mai mult decât evidentă. În cele ce urmează vă vom prezenta câteva dintre acestea situații și totodată motivele pentru care soluționarea lor necesită în mod imperios asistența juridică a unei persoane specializată în acest sens.

Read More
0

Cel mai bun avocat pe litigii de munca

 Cel mai bun avocat pe litigii de munca – Sfaturi utile în cazul în care suntem implicați într-un conflict de muncă

Atunci când un litigiu de muncă ia naștere, pentru a depăși cu bine o astfel de situație, indiferent de care parte a litigiului ne-am afla, angajator sau angajat, este bine să ne asigurăm că vom avea cel mai bun avocat pe litigii de muncă pe care îl putem găsi. De foarte multe ori o persoană implicată într-un astfel de litigiu reușește să întoarcă situația în favoarea sa pentru simplul motiv că partea adversă are un avocat slab pregătit în dreptul muncii ori nici măcar nu apelează la o astfel de persoană care să îi susțină cauza.

Read More
0

Avocat accidente rutiere

Avocat accidente rutiere – Categorii de persoane cu dreptul la despăgubiri în urma accidentelor rutiere
Fie că suntem simpli pietoni sau șoferi cu o experiență de mulți kilometri, există mereu riscul ca pe parcursul vieții să fim victime ale unui accident rutier. Pentru a afla care sunt drepturile și obligațiile unei persoane aflate într-o astfel de situație, vă prezentăm mai jos câteva dintre aspectele esențiale privitoare la acest lucru.

Read More
0

Cabinet avocatura Sector 3

Cum alegem un avocat de încredere, competent și de succes

Cabinet avocatura Sector 3 – Atunci când căutăm să colaborăm cu un avocat în vederea soluționării unei probleme de natură juridică cu care ne confruntăm, trebui avute în vedere mai multe aspecte, ce ne vor ajuta în mare măsură în demersul nostru.

Read More
0

Avocat in dreptul muncii

Definiții și explicații pentru o mai bună înțelegere a dreptului muncii

Avocat in dreptul muncii – Pentru a înțelege pe deplin drepturile și obligațiile ce se nasc în cadrul raporturilor de muncă, fie că privim aceste raporturi din perspectiva angajatului, fie din cea a angajatorului, este foarte important să înțelegem cât mai bine ce presupun aceste raporturi și care sunt fundamentele lor din punct de vedere al teoriei juridice.

Read More
0

Avocat accidente rutiere in Bucuresti

Proceduri de urmat în cazul implicării într-un accident de circulație

Avocat accidente rutiere in Bucuresti –  În cazul implicării într-un accident rutier, șoferii trebuie să aibă în minte în primul rând faptul că, în funcție de circumstanțe, trebuie anunțate organele de poliție. Acest lucru este absolut obligatoriu atunci când în urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a uneia sau a mai multor persoane.

Read More
0

Avocat accidente rutiere Bucuresti

Obligațiile conducătorilor auto implicați într-un accident rutier

Avocat accidente rutiere Bucuresti – Pentru persoanele implicate într-un accident rutier ce a avut loc în București, recomandarea noastră este aceea de a se apela, în vederea gestionării din punct de vedere juridic a situației, la un avocat din București specializat în accidente rutiere, care vă va ajuta să soluționați problema într-un mod cât mai eficient.

Read More
1 2 3 8