Publicatii

0

Despăgubiri accidente Bucureşti

Când aveți nevoie de servicii pentru despăgubiri accidente Bucureşti? Dacă în urma unui accident rutier provocat de către o altă persoană aţi suferit răni sau v-a fost afectată în orice alt mod sănătatea, veți avea dreptul la rambursarea tuturor costurilor suportate privind tratamentele, îngrijirile medicale și fizioterapia ori veniturile pe care nu le puteţi realiza în perioada în care nu aţi fost apt de muncă din cauza accidentului. În anumite situații, se va putea obţine chiar şi o rentă viageră sau limitată în timp, după caz, pentru avantajele nevalorificate prin pierdere totală sau parţiala a capacităţii de a lucra şi de a fi remunerat. De asemenea, se poate obţine o rentă de compensare pentru nevoi suplimentare, în cazul în care costurile tratamentului trebuie suportate pentru o perioadă mai lungă  sau permanent, fapt ce va afecta nivelul implicit nivelul veniturilor pe care victima le obţinea înainte de accident.

Despăgubiri accidente Bucureşti

Despăgubiri accidente Bucureşti – Oportunitatea angajării unui avocat în vederea recuperarării despăgubirilor de la asiguratorii RCA

O echipă de avocaţi specializați în recuperarea tuturor acestor categorii de daune va depune toate eforturile pentru ca victima să primească sumele ce i se cuvin. Experienţa noastră acumulată până în prezent a confirmat de foarte multe ori faptul că majoritatea clienţilor nu sunt conştienţi de faptul că au dreptul la despăgubiri, de temeiul acordării ori cuantumul acestora.

De ce este bine să lucrați cu un avocat?

Prin consultarea unui avocat, precum și derularea tuturor procedurilor de recupere a daunelor prin intermediul acestuia, victima unui accident se va asigura de faptul că va obține despăgubirile la care are dreptul legal, în integralitatea lor. Indiferent dacă accidentul este recent sau a trecut o perioadă mai mare de timp de la producerea acestuia, consultanța, reprezentarea și asistarea juridică oferită de către un avocat sunt esențiale pentru revendicarea acestor drepturi.

Despăgubiri accidente Bucureşti – abordarea corectă a problemei

De foarte multe ori ne confruntăm cu situaţia în care persoana vătămată care vrea să obţină despăgubiri încearcă pe cont propriu să îşi recupereze daunele de la asiguratorul RCA. Acest lucru este pe cât de ineficient persoanei în cauză, pe atât de periculos în ceea ce privește alterarea șanselor de recuperare a sumelor la care are dreptul din punct de vedere legal. Într-o astfel de situație, în care victima accidentului auto nu este asistată de către un avocat, asiguratorul RCA va încerca întotdeauna să limiteze la maxim cuantumul pretențiilor victimei, încercând să încheie cu aceasta convenții scrise în acest sens.

Ce riscați când alegeți sa rezolvați problema pe cont propriu?

De multe ori, din lipsa cunoștințelor juridice, a propriilor drepturi legale, din naivitate ori din dorința de a obține cât mai curând o sumă de bani, de cele mai multe ori derizorie, partea vătămată va încheia o astfel de tranzacție, consimțind astfel la renunțarea definitivă în ceea ce privește restul sumelor de bani datorate de către asigurator. Prin angajarea unui avocat specializat în acest tip de spețe și experimentat în negocierile ori litigiile cu asiguratorii RCA, persoana beneficiară a despăgubirilor își va maximiza atât șansele de reușită, cât și sumele pe care, în final, le va obține cu titlu de daune.

Pentru detalii despre serviciile noastre click aici.

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *